fredag 1. juli 2011

heklede tøfler til voksen
jeg fant dette mønsteret da jeg lette etter sokker til baby, de var bare sååå søt at jeg måtte bestille mønsteret. Jeg prøvde å lage de samme kveld men ble aldri fornøyd...mønsteret ble lagt bort et par dager til jeg fant på at jeg kunne lage tøflene i voksen str. Så her er de materialene jeg brukte da jeg lagde tøflene. heklenål nr 5, garn fra Rema og store knapper. jeg heklet en tøffel på 2 timer, så dette er noe du kan gjøre ferdig på en ettermiddag, om du har tolmodighet selvsagt.)

noe som er smart å gjøre underveis er å feste trådene, altså hekle de løse endene inn i arbeidet fordi da slipper du å gjøre det etterpå. Kjempesmart og du sparer deg en del arbeid.


Her er de ferdige tøflene, varme tøfler til en kald vinterdag, dette var en gave, men jeg tror jeg må hekle meg slike selv også. (for å få tøflene til å stå slik pakket jeg papir inni dem. )

her har jeg laget et par til disse er også en gave, som ble gjort ferdig samme dagen som de skulle gis bort, derfor orket jeg ikke stille de opp slik som de andre.

2 kommentarer:

 1. Hei.
  Kunne jeg fått oppskriften på disse tøflene?
  De var UTROLIG fine.
  Ta gjerne kontakt via Facebook eller på mail m_bleken@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Disse var kjempefine, jeg har bestilt oppskrifta fra etsy nå. Så tusen takk for at du delte dette med oss :) gleder meg til å prøve! ha ei strålende helg!

  SvarSlett